Wie is Wendy Heij

Zoals de naam “Voetsalon Wendy Heij” al doet vermoeden ben ik dus Wendy Heij. Ik ben een gepassioneerde vakvrouw die met veel plezier haar vak uitoefent. Omdat ik mij behalve de standaard behandelingen ook graag bezig houdt met de moeilijkere behandelingen heb ik besloten om ook de opleiding medisch pedicure te gaan volgen. In 2013 heb ik mijn medisch pedicure diploma behaalt en mag ik mijzelf medisch pedicure noemen. Diabeten kunnen bij een vaststelling van zorgprofiel 2 of hoger (vastgesteld door uw podotherapeut) voor een vergoeding in aanmerking komen. Ik werk samen met Rondom Podotherapie gevestigd in het gezondheidscentrum in Rhenen.

Wat zijn nu precies voeten met zorg? Dit zijn alle voeten die door ziekte, ouderdom, blessures, trauma, sport of door overbelasting (staand werken) extra zorg nodig hebben. Verdienen uw voeten extra aandacht? Dan bent u bij mij aan het goede adres!

Ik zal binnen mijn eigen opgedane kennis, expertise en vermogen altijd samen met u op zoek gaan naar de juiste behandeling. In mijn salon neem ik graag uitgebreid de tijd voor u. Een behandeling duurt gemiddeld dan ook 45 minuten. Houdt u hier a.u.b. rekening mee in uw planning.

Voeten met zorg verdienen aandacht!

Graag tot ziens in de Salon!